Învățați cele mai populare 5 limbi străine pentru a crește șansele în cariera dumneavoastră

Publié le par protranslatio

Pentru o comunicare eficientă, precum și pentru o carieră internațională de succes, puteți învăța una sau mai multe dintre cele mai populare limbi străine: franceza, chineza mandarină, coreeana, araba și spaniola. Serviciile lingvistice joacă un rol important la nivel mondial. Cel mai bine este să angajați un birou de traduceri profesionist pentru o comunicare eficientă.

În trecut, vorbitorii nativi de limbi vorbite frecvent, cum ar fi limba engleză, puteau să-și desfășoare activitățile la nivel internațional, fără nici o problemă. Cu toate acestea, cum lumea devine mai mică, se consideră a fi bine să fiți familiarizați cu limbile vorbite în țările pe care le vizitați. De fapt, uneori, să nu știi o limbă în plus în afară de limba maternă poate fi considerat un dezavantaj major.

Nu este de așteptat să cunoașteți toate limbile vorbite în întreaga lume, dar există unele limbi care sunt vorbite de un segment mare de oameni de pe tot globul. Știind o altă limbă vă puteți îmbunătăți abilitățile de relaționare, în perspectivă globală.

aruncăm o privire asupra topului celor 5 limbi care pot ajuta la îmbunătățirea perspectivelor profesionale:

Franceza

Mai mult de 29 de țări au franceza ca limbă oficială. Organizația Națiunilor Unite (ONU), care folosește această limbă ca pe una din limbile oficiale utilizate. Persoanele care călătoresc sau care desfășoară afaceri în locuri cum ar fi Uniunea Europeană (UE) sau chiar Africa de Nord pot folosi franceza în beneficiul lor. Chiar și cei care vor să obțină un loc de muncă în domeniul serviciilor diplomatice ar putea avea nevoie fie fluenți în limba franceză ca o pre-condiție. Vorbitorii nativi de limba engleză consideră că este ușor să învețe limba franceză.

Chineza

Este bine cunoscut faptul că China este un jucător major pe piața mondială. Cu mai mulți vorbitori nativi decât oriunde altundeva (aproximativ 2 miliarde), vorbind chineza, ca limbă străină, se poate beneficia enorm. Este una din limbile oficiale ale ONU. În America, ocupă poziția a 2-a între cele mai comune limbi vorbite în afară de engleză. Prin urmare, limba oferă o mare ocazie de a vă clădi cariera în SUA.

Coreeana

În afară de Republica Populară Democrată Coreeană (Coreea de Nord) si Republica Coreea (Coreea de Sud), limba coreeană este, de asemenea, vorbită de grupuri etnice coreene în China, Japonia, SUA și Asia Centrală. Limba are aproximativ 75 milioane vorbitori la nivel mondial, ceea ce înseamnă că învățarea acesteia poate ajuta la găsirea unui job perfect.

Araba

A unsprezecea cea mai vorbită limbă în SUA, limba arabă câștigă popularitate într-un ritm accelerat. Cu Orientul Mijlociu care se devine un puternic jucător pe piața mondială, vorbitorii de arabă vor avea un avantaj important față de competitori. Locuri precum Dubai și Abu Dhabi sunt centre financiare importante și vorbitorii de arabă sunt la mare căutare aici.

Spaniola

Frecvent predată în școlile din America de Nord, spaniola este o limbă ușor de învățat pentru persoanele care caută afaceri în partea latină în creștere a lumii. Mai mult de 400 milioane de oameni vorbesc spaniola ca limbă nativă. Odată cu întărirea economiilor națiunilor din America Latină, limba spaniolă este una dintre cele mai populare limbi pe care oamenii o învață ca să avanseze în cariera.

 

Puteți beneficia foarte mult prin învățarea limbilor de mai sus. Desigur, pentru o comunicare eficientă personală sau de afaceri, aveți posibilitatea, de a închiria servicii profesionale de traduceri. Un astfel de birou de traduceri are expertiză și experiență în lucrul cu diferite limbi străine și poate ajuta persoanele și companiile să comunice eficient la nivel global.

Publié dans traduction

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article